Mijn visie


“Om huidproblemen echt te verhelpen, moeten we de bron van problemen aanpakken en niet alleen de symptomen behandelen. Ik heb me daarom de afgelopen jaren steeds verder verdiept in de oorzaak van verschillende huidproblemen waardoor ik problemen nu vanuit diep in de huid kan aanpakken. Binnen mijn holistische werkwijze kijk ik naar de invloed van zowel interne als externe factoren, omdat alles in ons lichaam met elkaar in verbinding staat. Omdat ieder lichaam anders is, bied ik altijd een volledig op maat gemaakt behandeltraject aan waarmee we jouw lichaam & hormonen weer in balans brengen en geweldige resultaten voor je huid behalen.”

Hoe het allemaal begon

“Ik heb jarenlang dagelijks veel last gehad van hartkloppingen, waardoor ik me vaak angstig voelde. De huisarts wilde me van alles voorschrijven, maar ik wist diep van binnen dat er iets anders nodig was. Ik ben me toen gaan verdiepen in voeding, leefstijl, bloedanalyse en suppletie en ontdekte hoe lichamelijke problemen van binnenuit kunnen worden opgelost door de bron van problemen aan te pakken. Ik analyseerde mijn eigen bloed en ontdekte een verhoogde Vitamine B12-disbalans. Met de juiste voeding en supplementen voelde ik me in no time energieker, vitaler én zelfverzekerder. Op die manier wil ik andere vrouwen ook helpen!” 

Van verdieping en verbinding naar het hoogst haalbare resultaat

“Ik zoek altijd naar de verdieping in mijn werk, naar de onderliggende oorzaak en verbinding tussen bepaalde factoren. Zo is ieder traject weer anders. Daarbij ben ik als persoon iemand die ergens volledig voor gaat als ze voor een uitdaging komt te staan. Dat is precies waarom mijn huidtrajecten zo goed aanslaan; ik ga de samenwerking met mijn klanten voor de volle 100% aan en neem in ieder traject al mijn kennis en kunde met me mee. Op die manier werk ik samen met mijn klanten toe naar het hoogst haalbare resultaat!”

Hoe het verder ging

“Ik ben al ruim 19 jaar werkzaam als huidexpert en ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd:

o.a.: MBO schoonheidsspecialist, laser/IPL ontharing, bindweefselmassage, biopeel + fruitzuren, orthomoleculair basisadviseur, EMB bloedtest, Skinpen microneedling, microscopisch bloedanalyse, coagulatietherapie, acne specialisatie, Vit B12 + magnesium, skin coach vakopleiding en voeding en huid.

Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren hebben tot mijn unieke werkwijze geleid, met aandacht voor bloedanalyse en voeding om huidproblemen te verhelpen en te voorkomen.

Door de opleiding tot hormoontherapeut, die ik momenteel volg, zal ik in de toekomst mijn trajecten nog specifieker op mijn klanten kunnen afstemmen!”