Mijn visie


Bij Praktijk 072 ben ik gespecialiseerd in het behandelen van verschillende hormoon en huidproblemen, zoals huidveroudering, pigmentatie, grove poriën, oneffenheden, gevoelige huid, rosacea en eczeem. Omdat er voor deze huidproblemen geen snelle, kant-en-klaar oplossing bestaat en ik mijn klanten wél resultaat wil bieden, werk ik met huidtrajecten op maat. Mijn klanten gaan met zo’n traject echt een commitment aan om samen met mij hun huidproblemen middels meerdere behandelingen te verhelpen. De trajecten die ik bied zijn volledig “carte blanche” zodat ik een traject zeer specifiek kan afstemmen op de individuele problemen en behoeften van de klant en de klant een totale transformatie als resultaat kan verwachten.

Mijn unieke werkwijze

Omdat ik ervan overtuigd ben dat we voor een effectieve en langdurige aanpak van huidproblemen een echte commitment moeten aangaan, bied ik huidtrajecten op maat aan. Hierdoor ziet ieder traject er weer anders uit. Ik start wel altijd met een intakegesprek, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende intake mogelijkheden, en stel aan de hand daarvan een gepersonaliseerd huidtraject voor iemand samen. Zo’n huidtraject bevat een bloedanalyse, e-boek, gift, adviezen voor een goede hormoonbalans en een samenstelling van verschillende specialistische behandelingen, denk aan: bindweefselmassage, medische microneedling, peeling, ledtherapie, carboxy, green peels, coagulatie therapie.

De intake

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw problemen en wensen in kaart. Dit is voor mij belangrijke informatie omdat het de basis vormt van het huidtraject. Met die informatie kan ik doelgerichter werken en doelgerichter productadvies geven. Zo kunnen we samen recht op jouw huidverbeteringsdoel afgaan!

Je kunt kiezen uit de twee verschillende intakegesprekken die hieronder staan.

Collageen & Vitamines analyse Light 

Bestaande uit een vragenlijst die ik samen met de klant doorneem om disbalansen te constateren en deze door te vertalen naar een op maat gemaakt huidtraject.

GRATIS

Collageen & Vitamines analyse Deep 

Bestaande uit een bloedanalyse waarmee disbalansen en huidveroudering aan de binnenkant direct waarneembaar zijn. Deze informatie helpt bij het samenstellen van de juiste behandelingen voor het op maat gemaakte huidtraject.

€47,00

Het traject

Na de intake kun je kiezen uit twee huidtrajecten: een traject van 4-5 maanden, 6-7 maanden en een traject van 10-11 maanden. Omdat ik de trajecten op basis van een uitgebreide  vitamine en leefstijl analyse personaliseer en zeer nauw afstem op de wensen en behoeften van mijn klanten, ziet elk traject er weer anders uit. Ik maak binnen mijn trajecten gebruik van de verschillende specialisaties en behandeltechnieken die ik in huis heb. Op die manier kan ik een traject zeer specifiek richten op een huidprobleem en werken aan de oplossing, waarbij de huid, hormonen en het lichaam weer in optimale conditie komen.