Bindweefselmassage


Een zeer diepe massage van gezicht, nek en schouders om het bindweefsel van de huid aan te zetten tot vernieuwing. Daarmee ga je huidveroudering tegen, stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van collageen en verbetert de algehele conditie van de huid.

Deze techniek verwerk ik ook graag in mijn huidtrajecten en valt te combineren met meerdere andere technieken, om zo de effecten hiervan ontzettend te verhogen.

Mijn unieke werkwijze & visie

Wil je weer oprecht kunnen genieten van jouw natuurlijke schoonheid? In mijn op maat gemaakte trajecten komt alles samen op het gebied van hormonen, voeding, leefstijl, huidverbetering en anti-aging. Om volledige huidverbetering te kunnen ervaren, werken we aan het creëren van een innerlijke balans, door stressreductie en het aanvullen van tekorten aan vitamines en mineralen. Ik houd binnen mijn trajecten rekening met verschillende aspecten van het lichaam en de huid en geef eerlijke en uitgebreide adviezen, omdat ik geloof dat we op die manier onwaarschijnlijke resultaten kunnen behalen.