Mijn werkwijze


Wil je voor eens en voor altijd op natuurlijke wijze afrekenen met huid en hormoon problemen en een oprecht “wauw”-effect ervaren? Met mijn holistische behandeltrajecten, die met name gericht zijn op anti-aging en het aanpakken disbalansen  en van huidveroudering van binnenuit, behaal ik zonder cosmetische ingrepen, op natuurlijke wijze, geweldige resultaten.

Binnen mijn trajecten ontvang je specialistische behandelingen die zijn uitgekozen op basis van de wensen en behoeften van jouw huid en lichaam. Ik besteed daarnaast uitgebreid aandacht aan adviezen voor het gebruik van voeding, leefstijl en thuisproducten. Door die adviezen op te volgen, naast de behandelingen die ik geef, kun je een complete transformatie ondergaan op het gebied van hormonen, huidverjonging én jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Hoe ik te werk ga

Om huidproblemen écht aan te pakken, is er meer nodig dan een enkel bezoek aan een huidspecialist. Ik doe daarbij geen half werk. Als ik iets doe, doe ik het goed en dat is ook wat mijn klanten van mij verwachten. Om aan die verwachting te kunnen voldoen, werk ik met huidtrajecten. Je kiest eerst voor een van de twee intake mogelijkheden. Vervolgens stel ik een passend en gepersonaliseerd huidtraject op. Je kunt daarbij kiezen uit twee trajecten.
Wil je voordat je een commitment aangaat door middel van een huidtraject liever eerst kennismaken met mijn werkwijze? Kies dan een van de twee facial opties.

 

INTAKES

Collageen & Vitamines analyse Light

Collageen & Vitamines analyse Deep

TRAJECTEN

Anti age & Health (<45 jaar) | 4-5 maanden

Anti age & Health | Duur: 6-7 maanden

Anti age & Health | Duur: 10-11 maanden

FACIALS

Personalised Facial

Esse Probiotic Facial